• ODG Vastgoedadvies

Diensten van ODG Vastgoedadvies

1. Vastgoed kopen of verkopen

 

Wij bieden onze diensten aan op het gebied van de aankoop en verkoop van vastgoed. Daarnaast zorgt ODG Vastgoedadvies voor volledige begeleiding bij de aankoop van beleggingen en ontwikkelingsvastgoed.

 

We maken voor u een scherpe analyse en een haalbaarheidsstudie. Het is belangrijk om na te gaan of de beleggingsaankoop die u op het oog heeft wel een goede aankoop is voor u. Is de aankoop passend? Met andere woorden: is de aankoop haalbaar voor u en draagt deze bij aan uw doel? ODG Vastgoedadvies kan de belangrijke vragen voor uw in kaart brengen en beantwoorden.

 

Of u nu volledige begeleiding nodig heeft of juist op zoek bent naar contact voor een kort advies: wij bieden graag een helpende hand.

 

2. Vastgoed acquisitie

 

Wij houden ons bezig met acquisitieactiviteiten. Met onze ruime kennis van de vastgoedmarkt is ODG Vastgoedadvies goed op de hoogte welke objecten beschikbaar zijn. We zijn altijd geïnteresseerd in het uitbreiden van onze vastgoedportefeuille.

 

In de eerste plaats houden wij ons bezig met woningbeleggingen. Daarnaast staan we altijd open voor het aankopen van onder andere zorgvastgoed, winkels, kantoren en ontwikkelingslocaties. 

 

Met onze acquisitieactiviteiten focussen wij ons op zowel particuliere beleggers als woningcorporaties, gemeenten en institutionele beleggers.

 

3. Vastgoedadvies

 

Transparant vastgoedadvies voor iedereen is het doel van ODG Vastgoedadvies. We zijn erop gebrand rekening te houden met uw wensen en visie. Of u die nu helemaal helder heeft of dat u nog zoekende bent naar een geschikte manier van beleggen voor u, wij adviseren u graag.

 

Wij kunnen u bijstaan in het nemen van belangrijke beslissingen om zo uw rendement te verbeteren. Of u uw portefeuille nu juist wil uitbreiden of verder optimaliseren, wij zijn uw specialist in het doorlichten van beleggingsportefeuilles.

 

ODG Vastgoedadvies biedt zich aan als uw sparringpartner en streeft naar tevredenheid voor alle betrokken partijen: of u nu aankoopt, huurt of de nieuwe eigenaar van een woning of belegging bent.

 

Benieuwd wat uw vastgoed waard is?

 

 

Volg ons op:

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.